Vet Bed Patchwork Zwart Grijs Paars Wit – latex anti-slip. 150x100cm

28.95

50 op voorraad

SKU: 55-1436-5 Categorie:

Beschrijving

Vetbed Patchwork Paars Zwart Wit & Grijs is een premium kwaliteit, dik en dus erg comfortabel ligbed voor uw hond. Dankzij de latex antisliplaag aan de onderkant blijft dit premium Vet Bed altijd op zijn plaats liggen, zelfs wanneer u het stofzuigt.

Uw hond ligt altijd heerlijk warm doordat het bed de lichaamswarmte opslaat. Water wordt echter gewoon doorgelaten. Verder is dit ligbed anti-allergeen en door zijn robuuste ontwerp ook geschikt voor honden die wat ruwer met hun ligkussen omgaan. Ook de hoes en bekleding zijn namelijk uitgevoerd in een extra stevige en dikke kwaliteit.

Het Vet Bed Patchwork Paars Zwart Wit & Grijs kan prima in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40 graden. Het ligbed kan ook in de droger, maar dan wel alleen op de koude stand. Vanwege het gebruikte natuurproduct latex is het niet mogelijk om Vet Bed in de zon te drogen te hangen.

De bekleding van dit kussen heeft een poolhoogte van 28mm en voelt erg zacht aan. De kleurstelling is een patchwork bestaand uit paarse, zwarte, witte en grijze vierkanten die het kussen een levendige uitstraling geven.