Vet Bed Kobaltblauw Zwart Wit voetprint- latex anti-slip 150x100cm

28.95

50 op voorraad

SKU: 55-850-34 Categorie:

Beschrijving

Een premium kwaliteit Vetbed Kobaltblauw met zwart witte pootafdrukken is een dik en dus erg comfortabel ligkussen voor uw hond. Dankzij de latex antisliplaag aan de onderkant blijft het Vet Bed Premium altijd op zijn plaats liggen, zelfs wanneer u het stofzuigt.

Uw hond ligt altijd heerlijk warm doordat het bed de lichaamswarmte opslaat. Water wordt echter gewoon doorgelaten. Verder is dit ligbed anti-allergeen en door zijn robuuste ontwerp ook geschikt voor honden die wat ruwer met hun ligkussen omgaan. Ook de hoes en bekleding zijn namelijk uitgevoerd in een extra stevige en dikke kwaliteit.

Het Vet Bed Kobaltblauw met Zwart Wit Pootafdruk kan prima in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40 graden. Het ligbed kan ook in de droger, maar dan wel alleen op de koude stand. Vanwege het gebruikte natuurproduct latex is het niet mogelijk om Vet Bed Cirlces in de zon te drogen te hangen.

De bekleding van dit kussen heeft een poolhoogte van 28mm en voelt erg zacht aan. De kleurstelling is kobaltblauw met ter decoratie zwarte en witte pootafdrukken over het hele kussen.