Topmast Waterblazer Phoenex Jetstream met LCD display

168.95

50 op voorraad

SKU: 05-AS2400 Categorie:

Beschrijving

Deze zeer krachtige waterblazer is heel handig voor het snel en makkelijk droog blazen van de vacht van uw hond. Daardoor is hij bijvoorbeeld ideaal om mee te nemen naar een hondenshow. Wanneer u de hond heeft gewassen kunt u hem of haar vlot weer helemaal droog blazen met deze Phoenex Jetstream waterblazer.

De Phoenex Jetstream is voorzien van een LCD-display, waarmee in een oogopslag kan worden afgelezen hoe lang er al wordt gewerkt en wat de exacte temperatuur is van de lucht. U kunt zowel de temperatuur als de snelheid van de luchtstroom zelf traploos instellen. De maximale temperatuur is 60 graden. De maximale luchtverplaatsing is 47,5 liter per seconde.

De Phoenex Jetstream heeft een stevig handvat en is voorzien van verschillende hulpstukken om het droogblazen van uw hond nog makkelijker te maken. De motor is stil en verbruikt weinig energie. Het maximale vermogen is 2200 W.

De Phoenex Jetstream heeft een officiële CE-certificering. Daarmee bent u verzekerd van een correct functionerend apparaat.