Transportbox Travelaire Topmast Premium -IATA 90x60x68cm

118.95

50 op voorraad

SKU: 3495 Categorie:

Beschrijving

De Travelaire Premium is een transportbox voor huisdieren die aan alle internationale eisen voldoet. Daardoor kunt u deze transportbox bijvoorbeeld gebruiken voor het vervoeren van uw huisdier in de laadruimte van een vliegtuig.

Er zijn verschillende formaten van de Travelaire Premium verkrijgbaar. De kleinere maten zijn heel geschikt voor katten en kleine hondenrassen, maar ook voor de grootste hondenrassen is er een geschikte Travelaire te vinden. Hoe groter de maat Travelaire, hoe zwaarder de transportbox en hoe meer gewicht deze kan dragen. De grotere maten zijn bovendien voorzien van een dubbel handvat aan het deksel.

De Travelaire is IATA-gecertificeerd. Daardoor zult u geen problemen ondervinden bij het vervoeren van uw huisdier in het vliegtuig. De veiligheid van uw huisdier is met deze certificering ook gegarandeerd. Zo heeft de Travelaire veilige sluitingen, een stevig metalen toegangsdeurtje en wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit kunststof. Ook is er natuurlijk meer dan voldoende ventilatie aanwezig.

De kleur van de Travelaire Premium is beige (bovenkant) en antracietgrijs (onderkant).