Fietskar Topmast Original Large-Blauw

138.95

50 op voorraad

SKU: 18-10117-07 Categorie:

Beschrijving

De Original fietskar van Starline is een van de populairste fietskarren voor honden. De in verschillende kleuren en maten verkrijgbare fietskar is een veilige oplossing voor het met de fiets vervoeren van uw hond. Dankzij het lage frame ligt hij dicht op de weg en is dus zeer stabiel.

De hond kan aan zowel de voor- als de achterkant de fietskar in springen. Beide ingangen zijn snel open en dicht te ritsen. De antisliplaag op de bodem van de kar is eenvoudig schoon te maken. Ook de rest van de fietskar is makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Uw hond zit in de Starline Original fietskar beschut tegen zowel regen en wind als UV-straling. Omdat de hond met een riem aan een ring in de kar kan worden vastgeklikt is dat ook heel veilig.

Wanneer u de fietskar wilt vervoeren met de auto kunt u die snel uit elkaar halen. De wielen en de draagarm aan de voorkant zijn snel los te maken. Door de cabine vervolgens op te vouwen vormt dit een pakketje dat in elke auto eenvoudig in de kofferbak is mee te nemen.

De cabine van de fietskar Large zoals u die hier kunt bestellen is in uitgevouwen toestand 86 x 57 x 65 cm. Die kunt u – dus zonder wielen en draagarm – natuurlijk ook als handige transportbench gebruiken. Deze versie van de Original Fietskar weegt 16 kg en kan tot maximaal 40 kg belast worden.