Fietskar Topmast Original JOGGER XLarge Rood

188.95

50 op voorraad

SKU: 18-20304-00 Categorie:

Beschrijving

De Jogger fietskar van Starline is een van de populairste trailers voor honden. Deze fietskar is een veilige oplossing voor het met de fiets vervoeren van uw hond. Dankzij het lage frame ligt hij dicht op de weg en is dus zeer stabiel.

U kunt dankzij het afneembare handvat aan de achterkant deze kar nu gebruiken tijdens het joggen of wandelen. U duwt de kar dan comfortabel voor u uit, een beetje als een buggy.

De hond kan aan zowel de voor- als de achterkant de fietskar in springen. Beide ingangen zijn snel open en dicht te ritsen. De antisliplaag op de bodem van de kar is eenvoudig schoon te maken. Ook de rest van de fietskar is makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Uw hond zit in de Starline Jogger fietskar beschut tegen zowel regen en wind als UV-straling. Omdat de hond met een riem aan een ring in de kar kan worden vastgeklikt is dat ook heel veilig.

Wanneer u de fietskar wilt vervoeren met de auto kunt u die snel uit elkaar halen. De wielen en de draagarm aan de voorkant zijn snel los te maken. Door de cabine vervolgens op te vouwen vormt dit een pakketje dat in elke auto eenvoudig in de kofferbak is mee te nemen. Met de wielen op de kar gemonteerd is deze in totaal 78 cm breed. Daarmee kan de kar nog steeds door vrijwel elke deur worden gereden.

De cabine van de fietskar Extra Large zoals u die hier kunt bestellen is in uitgevouwen toestand 86 x 57 x 65 cm. Die kunt u – dus zonder wielen en draagarm – natuurlijk ook als handige transportbench gebruiken. Deze versie van de Jogger Fietskar weegt 18 kg en kan tot maximaal 40 kg belast worden. De kleur van dit extra grote / extra large model is rood.