Trixie Trixie Fietsmand Voorop Met Koepel – Hondenfietsaccessoires – 50x41x35 cm Zwart

37.95

Artikelnummer: 9d95b57c3ef6

Beschrijving

Trixie Trixie Fietsmand Voorop Met Koepel – Hondenfietsaccessoires – 50x41x35 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Een praktische fietsmand voor kleine honden
Er zijn bepaalde hondenrassen die het leuk vinden om naast de fiets mee te rennen. Maar voor sommige kleine of oudere hondjes is dit veel te zwaar en vermoeiend. Gelukkig kan je je hond alsnog gemakkelijk meenemen met behulp van een fietsmand. Zoals met de Hondenfietsmand van Trixie, inclusief comfortabel velours kussen.
Eigenschappen van de Hondenfietsmand
De mand is gemaakt van wilgenteen. De draadkoepel bovenop heeft een kunststof coating. Je kan de mand met behulp van het mechanisme vastmaken aan je stuur. De koepel kan je met riempjes los en vast maken. Dankzij de koepel zit je hond veilig in de mand en kan deze er niet uitspringen, toch kan hij tegelijkertijd wel genieten van zijn omgeving met de wind in de haren! Door de twee uitsparingen aan de zijkant is de mand ook makkelijk op te pakken en te dragen.
De Fietsmand Stuur van Trixie heeft een formaat van 50 x 41 x 35 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart. De mand kan een hond van maximaal 5 kg vervoeren.
. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!