Trixie Hondenfietskar – S

154.95

Artikelnummer: 019a34ab3883

Beschrijving

Trixie Hondenfietskar
Neem je hond veilig en eenvoudig mee met de fiets met deze Trixie Hondenfietskar. Ideaal om jouw hond mee te nemen naar het bos of een voor een langere fietstocht. De hondenkar kan ook een uitkomst bieden als je een (oudere) hond heeft die minder goed ter been is. De Trixie Hondenkar is namelijk om te bouwen tot hondenwandelwagen door middel van een (los te verkrijgen) ombouwset. Daarnaast is de Trixie Hondenfietskar opvouwbaar waardoor je deze makkelijk kan opbergen. De wielen zijn eenvoudig te (de)monteren door middel van een ‘quick fix’ systeem.
De Trixie Hondenfietskar heeft een solide metalen frame en het doek is gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te reinigen polyester. Je kunt jouw hond eenvoudig in de fietskar laten door middel van de openritsbare openingen aan de voor- en achterzijde. De kar is voorzien van goede ventilatie door middel van het gaas-inzetstukken. De voor- en bovenzijde van de kar zijn extra af te sluiten met een flap voor bescherming tegen wind en regen. Uw hond kan comfortabel in het karretje zitten dankzij de uitneembare gevoerde bodembedekker. Je kunt jouw hond ook vastzetten in de kar door middel van de ingebouwde korte riem. Deze helpt voorkomen dat de hond zomaar uit de hondenfietskar kan springen.
Ombouwen tot hondenwandelwagen
De Trixie Hondenfietskar is eenvoudig om te bouwen tot hondenwandelwagen door middel van de apart verkrijgbare ombouwset. Deze bestaat uit een fijn in de hand liggende duwstang, zwenkwiel voor aan de voorzijde en een handrem. Er worden instructies meegeleverd zodat je de kar gemakkelijk om kunt bouwen. Dankzij het zwenkwiel is de wandelwagen erg goed wendbaar. Let op: Deze ombouwset is niet verkrijgbaar voor Trixie Hondenfietskar maat S.
Eigenschappen
Solide metalen frame met duurzaam polyester doek
Om te bouwen tot hondenwandelwagen door middel van los verkrijgbare ombouwset
Instap aan zowel de voor- als achterzijde
Goede ventilatie door gaas-inzetstukken
Voor- en bovenzijde zijn af te sluiten voor bescherming tegen weersomstandigheden
Voorzien van reflecterende strepen en reflectors voor extra veiligheid
Uitneembare gevoerde mat
Met ingebouwde riem om de hond vast te zetten
Opvouwbaar
Met koppelstuk voor aan de fiets
Verkrijgbaar in drie verschillende maten
Kleur
Rood met zwart
Afmetingen
De Trixie Hondenfietskar is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Bij het kiezen van de maat is het belangrijk om het belastbare gewicht en de afmetingen van de verschillende maten in acht te namen. De buitenmaten zijn de maten exclusief de stang van de kar.
Afmetingen Trixie Hondenfietskar
Maat
Belastbaar gewicht
Buitenmaat (BxHxL)
Binnenmaat (BxHxL)
Gewicht van de kar
S
15 kg
53 x 60 x 60 cm
36 x 34 x 57 cm
9.5 kg
M
22 kg
63 × 68 × 75 cm
43 × 45 × 73 cm
11 kg
L
30 kg
75 × 86 × 80 cm
58 × 52 × 79 cm
13 kg