Trixie Fietskar Opvouwbaar – Hondenfietskar – 63x95x90/132 cm Grijs

205.00

Artikelnummer: ea9412ff256f

Beschrijving

Trixie Fietskar Opvouwbaar – Hondenfietskar – 63x95x90/132 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Let op: het voorwiel op de afbeeldingen is niet inbegrepen bij deze fietskar. Je dient deze los te bestellen. Bestel hier het bijpassende Jogging Wiel. ()
Samen op pad met de Trixie Fietskar
Als je op vakantie gaat, naar de markt of gewoon een mooi stuk wil fietsen, dan kan het leuk zijn om dit samen met je viervoeter te doen. Met de Fietskar van Trixie kan je je hond van maximaal 22 kg op een veilige en comfortabele manier meenemen.

Kenmerken van de Fietskar
De fietskar is binnen enkele seconden in en uit elkaar te halen met een snel inklapsysteem. Met een praktisch beveiligingsmechanisme maak je de kar vervolgens vast aan je fiets. Je hond kan via de achterdeur in de fietskar stappen. Dankzij de geïntegreerde korthouder zorg je er voor dat je hond in de kar blijft zitten, ook al is het deurtje open. De fietskar is tevens opvouwbaar, zo kan je deze eenvoudig meenemen in de auto.
Om ervoor te zorgen dat de fiets goed opvalt heeft deze reflecterende elementen en een veiligheidsvlag met reflecterend werkje, zodat de Fietskar ook op donkere moment goed zichtbaar is voor andere weggebruikers.
Een extra optie is om de Fietskar om te bouwen naar een buggy met de Jogging Wiel van Trixie (zie laatste afbeelding). Dit wiel is los te koop en kan je monteren aan de voorkant van de Fietskar. De Fietskar heeft een in hoogte verstelbare duwstang om comfortabel rond te kunnen lopen. Let op: dit Jogging Wiel is niet inbegrepen en dient los te worden aangeschaft.
Nog enkele kenmerken zijn:
* Kussen met visco-elastisch schuim
* Wielen uitgerust met snel bevestigingssysteem
* Diverse vakken en bekerhouders
* Gemaakt van RVS met polyesterbekleding
* Vastzetrem aan beide kanten
* Bovenste en voorste gaasinzetstukken met regenhoes afdekbaar
* Uitneembare bodemplaat met slipvaste bekleding
De Fietskar is grijs van kleur en is geschikt voor honden van maximaal 22 kg, de kar heeft de volgende eigenschappen:
* Afmetingen – 63 x 95 x 90/132 cm
* Hoogte – 95 cm
* Binnenmaten – 40 x 50 x 67 cm
* Gewicht – 12,5 kg
. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!