Trimtafel Essegi zwaar verchroomd 100 x 60 x 77cm H + grote massieve banden.

381.95

SKU: 52-57113M Categorie:

Beschrijving

Ruimte hoeft nooit meer een probleem te zijn met deze luxe Essegi opvouwbare trimtafel. Met de brede gele rubberen luchtbanden is de tafel ook heel geschikt om materialen mee te vervoeren. Bijvoorbeeld om spullen mee te nemen naar een hondenshow. Geheel vervaardigd uit alleen de beste materialen is deze opvouwbare trimtafel een aankoop die zich al snel terugbetaald in gemak!

Dat de Essegi opvouwbaar is heeft geen enkele invloed op de stabiliteit. Deze trimtafel is namelijk uitgevoerd in alleen de beste materialen. De zware verchroomde poten met zwarte kunststof doppen zorgen ervoor dat de tafel altijd stevig staat. De grote luchtbanden maken het rijden enorm makkelijk. Ook over lastige ondergronden! De wielen kunnen overigens ook worden verwijderd.

Het tafelblad van 100 bij 60 cm is gemaakt van Chili Arauco grenen. Om te voorkomen dat een hond kan wegglijden zit er een rubberen toplaag op de tafel van 4 mm dik. De hoogte van een uitgevouwen Essegi is 77 cm. Een slanke maar stevige dissel zorgt ervoor dat de tafel altijd makkelijk te verrijden is.