Topmast Trimtafel + Trimarm 86 x 51 cm Blauw

148.95

50 op voorraad

SKU: 47-LT101 Categorie:

Beschrijving

De premium trimtafel is een stevige blauw gekleurde trimtafel voor honden. Ook grote honden tot 60 kg kunnen veilig op deze trimtafel van topkwaliteit worden getrimd.

De premium trimtafel heeft stevige aluminium stootranden rondom de tafel zodat het tafelblad goed beschermd is tegen beschadigingen. De plaat zelf is blauw van kleur en gemaakt van het oersterke MDF. Een beschermende antisliplaag van rubber zorgt ervoor dat een hond niet kan wegglijden. Deze laag is ook antistatisch, waardoor haren niet aan de tafel blijven vastplakken. Het oppervlak is ook eenvoudig af te nemen als deze vies is geworden.

De trimarm die bij deze premium trimtafel wordt geleverd is verstelbaar en voorzien van een trimlus. Zo kunt u de hond dus makkelijk en veilig vastzetten terwijl u aan het trimmen bent.

De tafel is 86 cm lang en 51 cm breed. De hoogte van het tafelblad zelf is 76 cm. De tafel kan goed worden geplaatst op een gladde vloer. De rubberen doppen onder de stevige zwart gecoate poten zorgen namelijk dat de tafel niet weg kan schuiven.