Topmast Trimtafel RVS Verstelbaar +Trimarm – 95 x 55 cm

203.95

50 op voorraad

SKU: 05-N309M Categorie:

Beschrijving

Deze zeer luxe premium Topmast trimtafel is gemaakt van roestvrij staal en is zeer handig in het gebruik. Hij is namelijk onder meer in hoogte verstelbaar van 75 tot 90 cm. De medium trimtafel staat op vier stevige RVS poten met beschermdoppen van rubber zodat de poten niet krassen op gladde vloeren. Deze tafel staat zeer stabiel, ook omdat de poten zelf verstelbaar zijn.

De tafel heeft een tafeloppervlak met aluminium stootranden rondom. Het robuuste blad is bekleed met een dikke anti-sliplaag van zwart PVC. Die laag is anti-statisch waardoor haren en stof er niet op blijven plakken. De meegeleverde trimarm is makkelijk verstelbaar en heeft een handige trimlus.

Deze trimtafel is makkelijk uit en op te vouwen en bevat een mandje onder het werkblad waar u heel handig tijdens het werken uw trimspullen kunt plaatsen. Zo heeft u die altijd binnen handbereik.

Deze luxe trimtafel van Topmast is 95 bij 55 cm. De constructie is helemaal uitgevoerd in staal en bijzonder stevig en stabiel. De hoogte is verstelbaar van minimaal 75 cm tot maximaal 90 cm.