Topmast Trimtafel Elektrisch – SUPERIOR – 60 x 110 cm > 100 Kilo

828.95

13 op voorraad

SKU: 05-N113 Categorie:

Beschrijving

Deze superieure trimtafel kan volledig elektrisch worden bediend en is zeer luxe uitgevoerd. Professionele trimmers kunnen eigenlijk geen betere trimtafel kopen dan dit pareltje van techniek, dat met recht de Superior wordt genoemd. En dat alles voor toch nog altijd een zeer aantrekkelijke prijs!

De elektrische trimtafel heeft een werkblad van 110 x 60 cm. Daarmee is hij ook geschikt voor hele grote honden. Het oppervlak van de tafel is bekleed met een antracietkleurige antisliplaag. Die is eenvoudig schoon te maken en de hond zal natuurlijk ook niet uitglijden terwijl u aan het werk bent.

De elektrische bediening verloopt traploos en dus enorm soepel. De hoogte van de tafel is op die manier te verstellen van minimaal 38 cm tot maximaal 99 cm. De hond hoeft dus geen enkele moeite te hebben om op de tafel te komen, terwijl u toch alle werkcomfort heeft door de vrij instelbare hoogte. Die bediening gebeurt met de voet, zodat u gewoon allebei de handen vrij hebt!

De trimtafel Superior wordt geleverd met stabiele poten die afzonderlijk verstelbaar zijn voor optimale stevigheid. Daarnaast beschikt de tafel over een dubbele trimarm, met ook een dubbele trimlus. Kortom: zoekt u het beste van het beste op trimgebied dan heeft u met deze Superior trimtafel echt een toppertje in handen waar u heel lang plezier van zal hebben.