Topmast Puppyren 8 delig Grijs Medium – 640 cm omtrek 60 cm hoog

88.95

50 op voorraad

SKU: 35-YD066-1-16 Categorie:

Beschrijving

Deze uitermate solide puppyren is zeer luxe uitgevoerd en ideaal voor mensen die regelmatig een nestje puppy’s hebben. De puppyren van Starline blijft namelijk heel lang in goede staat, is makkelijk schoon te maken en heeft een heel stevig ontwerp dat makkelijk is in het dagelijks gebruik.

Wanneer u deze puppyren bestelt ontvangt u in totaal 8 panelen met een lengte van 80 cm. Die kunt u natuurlijk plaatsen zoals u wilt, maar met de meegeleverde materialen is het direct mogelijk de ren in een cirkel te plaatsen. De totale omtrek met gebruik van alle panelen is dan 6 meter en 40 cm. Er zit een mooie ruime loopdeur in een van de panelen.

De puppyren is voorzien van een stevig buizenframe en de delen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. De panelen van deze puppyren zijn in verschillende hoogtes beschikbaar. Kies dus zelf de panelen met de ideale hoogte voor uw puppy’s. De panelen zoals u ze hier bestelt hebben een hoogte van 60 cm.

Belangrijk: deze puppyren is met name bedoeld voor gebruik in huis of onder een afdak. De panelen kunnen namelijk niet langere tijd nat worden. Het is ook aan te raden de panelen zo droog mogelijk te houden om roest te voorkomen.