Puppyrennen

Toont alle 7 resultaten

Filters:

Als je honden fokt of een gelegenheidsnestje hebt dan is dat natuurlijk reuze schattig. Van die heerlijke kleine pluizenbolletjes die innig tevreden bij de moederhond aan de borst liggen. Maar kleine hondjes worden snel groot. Om te voorkomen dat ze het interieur van je huis te grazen nemen is een puppyren aan te raden. Hierin kunnen de kleintjes naar hartenlust ravotten.

De puppyren voor de veiligheid van de pups

Een puppyren is er niet alleen voor om je spullen te beschermen tegen scherpe hondentandjes. In de ren zijn de pups veilig voor allerlei gevaren. Ze kunnen niet van een trap vallen bijvoorbeeld. En ze kunnen niet hun tanden zetten in elektrische bedrading met het risico een flinke schok te krijgen of erger. Ook voor allerlei andere gevaren kun je je jonge pups behoeden door gebruik te maken van een puppyren.

De puppyren is een rustige plek voor de kleintjes

Jonge pups hebben veel rust nodig. Ze groeien hard en doen veel indrukken op. De puppyren is de plek waar ze rustig kunnen slapen. Als er meer dieren in huis zijn, of jonge kinderen, kunnen de pups hier rustig slapen zonder dat ze worden gestoord door allerlei indrukken en prikkels. De grotere ren wordt meestal buiten gebruikt. Zo kunnen de jonge hondjes wennen aan het buiten zijn zonder dat ze in een onbewaakt ogenblik uit de tuin kunnen ontsnappen.

Verkrijgbaar in verschillende materialen

Een puppyren is verkrijgbaar in verschillende materialen. Ze zijn er in onder meer metaal en nylon. De nylon ren wordt meestal binnen gebruikt, de puppyren van metaal kan ook prima in de tuin, bijvoorbeeld op het grasveld, worden gezet zodat de pups van de frisse buitenlucht kunnen genieten. Deze ren kan overigens ook prima worden gebruikt voor jonge kittens of voor knaagdieren die zo af en toe buiten op het gras mogen rondscharrelen.