Innopet Sport Dog Trailer De Luxe – Hondenfietskar – 71x44x63 cm Grijs Zwart

349.95

Artikelnummer: f4467e58528e

Beschrijving

Innopet Sport Dog Trailer De Luxe – Hondenfietskar – 71x44x63 cm Grijs Zwart direct bestellen in onze webshop! Samen op de fiets
Hoewel honden het leuk vinden om mee te rennen naast de fiets, is dit niet voor elke hond (meer) mogelijk. Ook voor lange afstanden is het niet wenselijk dat je hond de hele weg mee rent. Door gebruik te maken van de Sporty Dog Trailer Deluxe van InnoPet kan je je hond altijd meenemen. De Sporty Dog Trailer Deluxe is een fietsaanhanger en buggy in 1.
Praktisch en stabiel
Deze fietskar is voorzien van hoge kwaliteits luchtbanden zodat je hond comfortabel achterin zit, ongeacht de ondergrond. De aanhanger is ook zeer stabiel wat voor nog meer comfort zorgt. Voor extra zichtbaarheid op de weg, wordt de kar geleverd met een vlag. Je kunt de kar meenemen aan de fiets, maar het is ook mogelijk om de Sporty Dog Trailer Deluxe als losse buggy te gebruiken.
De kar heeft 2 openingen, aan de voor- en achterkant. Via de achterzijde kan je makkelijk je hond in de kar tillen. De flap aan de voorzijde kan omhoog om je hond ruimte te geven om om zich heen te kijken, of je ritst deze dicht voor extra veiligheid op de weg. De kar bevat voldoende ventliatiegaas zodat je hond genoeg lucht krijgt, ook met de ritsen dicht. Let op: bij een e-bike kan/mag het koppelstuk van de trailer niet bevestigd worden aan de kant waar de aandrijving zit.
De Sporty Dog Trailer Deluxe is grijs met zwart van kleur en heeft de volgende kenmerken:
* Afmetingen gebruiksklaar: 71 x 44 x 63 cm
* Afmetingen ingeklapt: 86 x 68 x 23 cm
* Gewicht trailer: 13 kg
* Max. gewicht hond: 28 kg
* Wielmaat achter: 40,6 cm
* Wielmaat voor: 20,3 cm
* Incl. vlag
* Incl. koppelstuk voor bevestiging aan fiets (geschikt voor de meeste e-bikes)
* Incl. parkeerrem
Over InnoPet
InnoPet is ontstaan in 2007 en staat inmiddels bekend als the expert in pet travel. Het Nederlandse bedrijf heeft een breed assortiment hondenbuggy’s, -trailers, -trolleys en -carriers. Vanuit het hoofdkantoor in IJsselstein worden zowel Nederland als Europa voorzien van buggy’s van hoge kwaliteit.
Bij aankoop van een InnoPet hondenbuggy krijg je 2 jaar garantie op fabrieksfouten. De garantievoorwaarden kan je via deze link bekijken (https://innopet.nl/wp-content/uploads/2022/01/02.-Garantievoorwaarden.pdf).
. Alle Innopet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!