Kong Wobbler Large

25.95

50 op voorraad

SKU: 38-2203 Categorie:

Beschrijving

De Kong Wobbler is een van de bekendste en populairste hondenspeeltjes van Kong. Hij heeft de bekende tuimelaarvorm en is aan de onderkant verzwaard, waardoor hij altijd weer rechtop komt te staan. Daardoor is de hond wel gedwongen om intensief met de Wobbler te spelen om te zorgen dat de snoepjes eruit komen.

De Wobbler is namelijk hol, waardoor er zoveel snackjes in kunnen als u wilt. Door het kleine gaatje in de zijkant van de Wobbler kunnen die voertjes er weer uit, mits uw hond daar natuurlijk goed zijn of haar best op doet! Maar geen zorgen, zelf hoeft u de voertjes daar niet in te wurmen, want de Wobbler kan aan de onderkant eenvoudig open en weer dicht worden gedraaid.

De Kong Wobbler is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zoals de small van 11 x 16 cm en de large van 13 x 18 cm. De kleur is rood. Beiden zijn zo gemaakt dat er ruw mee kan worden gespeeld en hard op kan worden gekauwd. Zo lang u maar zorgt dat de Wobbler die u koopt inderdaad groot genoeg is voor uw hond.

Veel gedragsdeskundigen raden een Kong Wobbler aan om de hond mentale uitdaging te bieden. De Wobbler kan ook helpen om benchstress en verlatingsangst te verminderen.