Topmast Sofa Medium Zwart Skai leer 80 *60 cm

67.95

50 op voorraad

SKU: 07-PZ517-050 Categorie:

Beschrijving

Deze Topmast Sofa hondenmand is een stevige, hypo-allergene en zeer comfortabele mand voor uw viervoeter. Hij is eenvoudig te reinigen en leverbaar in verschillende afmetingen voor elk type hond. Het is een hygiënische mand, want het zwarte leer is eenvoudig af te nemen.

De Topmast Sofa bestaat uit een dik ligbed met een hoge en brede rand rondom. Die rand is voor uw hond perfect om de kop op te laten rusten voor maximaal comfort. Veel honden vinden dit prettig! Doordat de vulling van zowel de mand als de rand uit verschillende delen bestaan blijven die ook na verloop van tijd mooi stevig. Ze zakken dus niet in.

De buitenkant van deze Topmast Sofa is geheel bekleed met een hoes gemaakt van stevig zwart kunstleer. Het materiaal is glad en dus makkelijk af te nemen met een vochtige doek (eventueel met wat groene zeep). De hoes is afritsbaar en daardoor dus nog eenvoudiger te reinigen.

Deze mand zal uw hond in de winter helpen warm te houden en in de zomer juist helpen verkoelen. De Topmast Sofa is verkrijgbaar in verschillende maten. Let dus even goed op de maat die u voor uw eigen hond nodig hebt.