Perla Hondenmand Kunststof Zwart 87cm

37.95

50 op voorraad

SKU: 26-5278 Categorie:

Beschrijving

De Perla Hondenmand Kunststof Perla Marchioro is een hondenmand die is gemaakt van slijtvast kunststof van hoge kwaliteit. De Perla mand is vanwege de hoge kwaliteit kunststof die is gebruikt echt oersterk. De mand gaat dus lang mee en is heel eenvoudig schoon te maken. Daardoor heeft u ook geen last van vervelende geurtjes. De kleur van de mand is zwart.

Om te voorkomen dat er condensatie optreedt is de man aan de onderkant voorzien van ventilatiegaten. U kunt u dus gewoon een kleedje of kussen inleggen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor vochtproblemen in de mand. Zo is de mand een hygiënische en comfortabele ligplek voor uw hond.

Om te voorkomen dat de mand op gladde vloeren door de kamer gaat schuiven zitten er stevige antislip voetjes onder. Alles bij elkaar maakt dit deze kunststof hondenmand tot een van de populairste en best beoordeelde kunststof hondenmanden die er zijn.

Natuurlijk kunt u de mand in verschillende afmetingen bestellen. Hoe klein of groot uw hond ook is, er is altijd een formaat dat bij hem of haar past. De kleinere afmetingen zijn behalve voor kleine honden ook heel geschikt voor katten.