Hondenmanden

Resultaat 1–42 van de 61 resultaten wordt getoond

Bekijk meer
Filters:

De leukste hondenmand koop je natuurlijk bij Hondenwinkelonline.nl

Bent u op zoek naar een hondenmand voor uw hond? Dan wilt u natuurlijk alleen de mooiste hondenmand! Daarom hebben wij hierboven de mooiste hondenmanden voor u samengesteld. In totaal wel meer dan 140 manden! We bieden onze hondenmanden dan ook in allerlei soorten, maten en kleuren aan. Ontdek snel wat uw favoriete hondenmand is en bestel vandaag nog!

Welk type hondenmand past bij u?

Wellicht vindt u dit een rare vraag, omdat uw hond natuurlijk de hondenmand in gebruik gaat nemen. Toch beginnen we  even met het beantwoorden van deze vraag, zodat u achteraf niet teleurgesteld bent over uw aankoop. De hondenmand moet namelijk ook bij de uitstraling van uw huis passen. Als bijvoorbeeld thuis veel zwart en witte kleuren gebruikt kunt u ook beter een zwart of witte hondenmand bestellen. Zo weet u zeker dat de hondenmand ook goed bij de woning past.

Welk type hondenmand past bij uw hond?

Allereerst is het belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken. Heeft u een grote hond dan gaat u uiteraard voor een grotere mand. Heeft u een kleinere hond dan gaat u voor een kleinere mand. Dat spreek eigenlijk voor zich. Ga voordat u de hondenmand koopt even na met een meetlint hoe groot de hondenmand eigenlijk is. Zo voorkomt u dat u achteraf een te kleine of te grote mand koopt. Onze maten worden altijd aangegeven in lengte x breedte x hoogte afmetingen. Soms wordt ook gesproken over de diameter. Als u erachter bent welke grootte u wilt bestellen is het tijd om na te denken over het materiaal. Heeft u te maken met een jonge pup? Dan is het wellicht verstandig om eerst een plastic hondenmand te bestellen. Zodat de puppy de hondenmand niet gelijk kapot bijt. Later kunt u dan een grotere en meer comfortabele mand kopen. Als uw hond last heeft van zijn gewrichten kunt u ook kiezen voor een van onze gezondheidsmatrassen.

Bestel vandaag nog bij ons in de winkel

Bent u eruit welk product het best bij u en uw hond past? Profiteer dan van onze vele voordelen, zoals een snelle verzending en een gratis verzending boven de 50 euro.

Zoekt u ook nog een kussen voor uw hond?