Hondenmanden

Resultaat 1–42 van de 51 resultaten wordt getoond

Bekijk meer
Filters:

De leukste hondenmand koop je natuurlijk bij Hondenwinkelonline.nl

Bent u op zoek naar een hondenmand voor uw hond? Dan wilt u natuurlijk alleen de mooiste hondenmand! Daarom hebben wij hierboven de mooiste hondenmanden voor u samengesteld. In totaal wel meer dan 140 manden! We bieden onze hondenmanden dan ook in allerlei soorten, maten en kleuren aan. Ontdek snel wat uw favoriete hondenmand is en bestel vandaag nog!

Welk type hondenmand past bij u?

Wellicht vindt u dit een rare vraag, omdat uw hond natuurlijk de hondenmand in gebruik gaat nemen. Toch beginnen we  even met het beantwoorden van deze vraag, zodat u achteraf niet teleurgesteld bent over uw aankoop. De hondenmand moet namelijk ook bij de uitstraling van uw huis passen. Als bijvoorbeeld thuis veel zwart en witte kleuren gebruikt kunt u ook beter een zwart of witte hondenmand bestellen. Zo weet u zeker dat de hondenmand ook goed bij de woning past.

Welk type hondenmand past bij uw hond?

Allereerst is het belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken. Heeft u een grote hond dan gaat u uiteraard voor een grotere mand. Heeft u een kleinere hond dan gaat u voor een kleinere mand. Dat spreek eigenlijk voor zich. Ga voordat u de hondenmand koopt even na met een meetlint hoe groot de hondenmand eigenlijk is. Zo voorkomt u dat u achteraf een te kleine of te grote mand koopt. Onze maten worden altijd aangegeven in lengte x breedte x hoogte afmetingen. Soms wordt ook gesproken over de diameter. Als u erachter bent welke grootte u wilt bestellen is het tijd om na te denken over het materiaal. Heeft u te maken met een jonge pup? Dan is het wellicht verstandig om eerst een plastic hondenmand te bestellen. Zodat de puppy de hondenmand niet gelijk kapot bijt. Later kunt u dan een grotere en meer comfortabele mand kopen. Als uw hond last heeft van zijn gewrichten kunt u ook kiezen voor een van onze gezondheidsmatrassen.

Bestel vandaag nog bij ons in de winkel

Bent u eruit welk product het best bij u en uw hond past? Profiteer dan van onze vele voordelen, zoals een snelle verzending en een gratis verzending boven de 50 euro.

Zoekt u ook nog een kussen voor uw hond?

Wilt u meer info?

Lees hieronder meer gedetailleerde informatie.

Welke vorm hondenmand past bij uw hond?

Heeft u een kleiner hondje? Dan is een ronde hondenmand een aanrader omdat kleine hondjes graag opgekruld liggen in een ronde hondenmand. Kleinere hondenmanden hebben meestal een ronde vorm met een opstaande rand. Een Bolognezer of bijvoorbeeld een Chihuahua zullen zich in een dergelijke hondenmand heel erg thuis voelen. Een rechthoekige hondenmand is zowel voor grote- als kleinere honden geschikt. Deze manden zijn ook heel geschikt voor oudere honden, want de rand van een rechthoekige hondenmand is vaak dikker, rechtopstaand met een verlaagde instap. Heel praktisch. Daardoor kan uw oudere hond makkelijk in- en uit zijn hondenmand stappen. Datzelfde geldt voor de ovalen hondenmand. Ook deze hondenmand heeft een verlaagde instap. De ronde vorm is ook heel geschikt als uw hond zich lekker in de mand wil nestelen.

Welk merk hondenmand past bij uw hond?

Hondenwinkelonline.nl heeft diverse merken hondenmanden. Als uw hond niet helemaal zinnelijk is, is de waterproof Foeiii Foeiii hondenmand ideaal. Na een ongelukje is de hondenmand eenvoudig en snel af te spoelen onder de kraan. Daardoor blijft de mand schoon en hygiënisch.
Als uw hond wat schrikachtig is, zal hij zich veilig voelen in een ‘hondenhuisje’ van stof. Dit ‘hondenhuisje’ biedt uw hond bescherming. Kijk daarvoor eens naar de Lief! Lief! hondenmand op hondenwinkelonline.nl. Een sloper zet zijn tanden graag in een rieten hondenmand. De rieten Happy-House Mand is daarvoor ideaal. Hij is bij ons in verschillende maten te koop. Verwent u uw hondje graag? Dan kiest u de vorstelijke Hondenmand Diana, verkrijgbaar in royal blue en royal green fluweel. Deze koninklijke mand is heel geschikt voor kleinere hondjes en staat prachtig in uw interieur. Hondenmand Vancouver en Victoria zijn lekker zacht en comfortabel en in meerdere kleuren te koop.

Welk materiaal kiest u voor de hondenmand?

Bij hondenwinkelonline.nl hebben we een ruime keuze aan hondenmanden gemaakt van verschillende materialen. Een polyester hondenmand voor puppys, bijtgrage honden en honden die veel buiten in hun hondenmand liggen. Deze mand is stevig en makkelijk te reinigen.
Als uw hond het ’s zomers snel warm heeft, raden wij u een katoenen hondenmand aan. De stevige stof houdt de hondenmand heerlijk koel en blijft langer fris. Voor koudere seizoenen kunt u een fleece- of pluche hondenmand kiezen, omdat die stoffen veel warmte vasthouden. Kleinere honden vinden het heerlijk om hier hun nestje in te bouwen. We hebben ook rieten hondenmanden die mooi passen in uw interieur. En houten hondenmanden als u duurzaamheid belangrijk vindt, want hout is een stoer, stevig materiaal dat lang mee gaat. Als u een zacht kussen in de houten mand legt, ligt uw hond heerlijk comfortabel. Een fluffy hondenmand van zachte stof is ideaal voor kleine hondjes die zich lekker willen nestelen in de mand.

Welke vulling heeft de hondenmand?

Het hondenlichaam heeft goede ondersteuning nodig. Daarom is niet alleen de vorm van de hondenmand belangrijk, ook de vulling speekt een grote rol. Want een hondenmand die gevuld is met slecht materiaal ligt oncomfortabel waardoor uw hond niet ontspannen en slecht ondersteund in zijn mand ligt. EPS parels worden veel als vulling gebruikt. Dit zijn kleine bolletjes van piepschuim die zich aanpassen aan de vorm van uw hond. Dit materiaal is heel geschikt voor zowel grote- als kleine hondenmanden. Het neemt de lichaamswarmte van uw hond over, waardoor uw hond ’s zomers en ’s winters comfortabel in zijn mand of mandje ligt. Deze EPS bolletjes zijn ook ideaal als uw hond artrose of artritus heeft doordat het lichaam van uw hond zo heel ondersteund wordt, heeft uw hond minder pijn. EPS parels zijn niet duur en kunnen makkelijk vervangen worden.

Wat kost een hondenmand?

Hondenwinkelonline.nl heeft een veelzijdige collectie hondenmanden van diverse formaten en kwaliteiten, maar de prijs is natuurlijk ook belangrijk. Onze hondenmanden zijn geprijsd tussen € 9,95 en € 210,– euro. Voor ieder budget hebben wij een passende hondenmand in onze collectie, u zult zeker een geschikte hondenmand vinden voor uw hond. Als u uw keuze gemaakt heeft, is de nieuwe mand eenvoudig online te bestellen. Wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft zodat uw hond van zijn nieuwe mand kan gaan genieten. Een nieuwe hondenmand is een feest voor uw hond!