XL-Topmast Mega Ligkussen bruin Skai Leer 85x123cm

64.95

Uitverkocht

SKU: 07-PZ102-10 Categorie:

Beschrijving

Het XL Topmast Mega ligkussen van bruine skai is een hoogwaardig en comfortabel kussen voor grote honden. Het is gemaakt van de beste kwaliteit namaakleer en daardoor weerbestendig en heel hygiënisch. Bovendien heeft het de unieke capaciteit dat het uw hond koel houdt in de zomer en juist warm houdt in de winter.

Het gebruikte skai materiaal – ook wel nepleer genoemd – heeft een aantal grote voordelen in vergelijking met andere veelgebruikte materialen. Zo is deze stof makkelijk af te nemen met een vochtige doek omdat skai waterafstotend is. Ook is het minder kwetsbaar en neemt het geen nare luchtjes op. Het is natuurlijk ook heel hygiënisch en antibacterieel.

Daarnaast is het ligkussen natuurlijk ook gewoon heel fijn voor uw hond om op te liggen. Dat komt in de eerste plaats door de dikke stof en het stevige maar wel prettig verende kussen. Dat kussen hoeft ooit te worden bijgevuld want het behoudt altijd zijn veerkracht. In dit geval komt het comfort ook door het grote formaat. Dit XL-kussen is namelijk maar liefst 123 cm lang en 85 cm breed. Zo is het perfect geschikt voor middelgrote en grote honden. Het kussen is 4 cm dik in het midden.