Comfortbag -Teddy Koeprint + EPS Korrelvulling 125x90cm

54.95

50 op voorraad

SKU: 08-5643 Categorie:

Beschrijving

Dit comfortabele hondenkussen is niet alleen trendy maar ook nog eens heel erg comfortabel voor uw trouwe viervoeter! Er zijn verschillende maten van dit mooie kussen verkrijgbaar, dus er zit er altijd eentje bij die perfect op maat is voor uw eigen hond. Het kussen is ook nog eens heel voordelig!

De afritsbare buitenhoes van dit kussen is gemaakt van canvas. Daardoor is het heel makkelijk af te nemen met een vochtige doek en meteen weer als nieuw. Het binnenkussen is gevuld met EPS korrels. Die hebben de unieke eigenschap dat ze zich vormen naar het lichaam van uw hond. Zo zorgen ze voor optimale lichamelijke ondersteuning. Wanneer het kussen wat slapper begint te worden na verloop van tijd is dat geen probleem, dan kunnen er gewoon wat extra EPS korrels worden toegevoegd. Het binnenkussen blijft altijd schoon omdat de gebruikte stof daarvan waterdicht is.

Let even goed op de maten voor u een kussen bestelt. Alle afmetingen die u hier kunt bestellen hebben een leuke opdruk van koeienvlekken.