Hondenfietskar

Toont alle 35 resultaten

Filters:

Een hondenfietskar, het ideale vervoersmiddel voor uw hond

U en uw hond houden van lange fietstochten? Dan is de hondenfietskar hét ideale vervoersmiddel om samen met uw hond op stap te gaan. Wij leggen u graag uit waarom u veel plezier zult hebben van deze aankoop.

Waarom deze hondenfietskar voor uw hond kopen?

Voor u en uw hond is het heel plezierig om samen lekker een dagje op stap te gaan. Voor veel honden is het fijn, dat hij niet naast uw fiets hoeft te rennen. Niet iedere hond kan dit. Met deze speciale fietskar kan de hond toch met u mee, zonder dat hij uitgeput raakt. De meeste honden genieten er van om in deze hondenfietskar te zitten.

Veilig op weg met uw hond met onze hondenfietskar

Als u met uw hond op de fiets stapt, is het belangrijk dat dit ook veilig gebeurt. Uw hond kan schrikken en uw fiets omver trekken als hij opzij springt of wegloopt van uw fiets. Uw hond raakt uw fiets waardoor u ten val komt. Of uw hond trekt aan uw fiets, wat volgens de wet niet is toegestaan. Met deze hondenfietskar gaat u veilig samen op stap.

Met uw hond genieten van een zomerse dag

Heerlijk om samen met uw hond op een zomerse dag te gaan fietsen, maar voor uw hond is het asfalt al gauw te warm om op te lopen. De voetzolen van uw hond zijn gevoelig en kunnen door de hitte verbranden. Met deze hondenfietskar heeft u hier geen last van. De hond hoeft het asfalt niet aan te raken.

Met deze hondenfietskar is fietsen voor beiden een plezierKleinere en ouder wordende honden kunnen geen lange afstanden lopen naast uw fiets. Zeker als u een elektrische fiets heeft wordt dit voor veel honden al gauw te zwaar. Natuurlijk kan uw hond tussendoor wel een stukje naast uw fiets lopen als hij dat prettig vindt. Wordt hij moe, dan kan hij lekker uitrusten in deze comfortabele hondenfietskar. Zo is een dagje fietsen voor u en uw hond een groot plezier.