Hondenfietskar Opvouwbaar – L

274.05

Artikelnummer: 25e06d8d4f06

Beschrijving

Trixie Hondenfietskar Opvouwbaar
Deze hondenfietskar van Trixie is zeer makkelijk in gebruik met zijn snelle inklapsysteem. Je neemt je hond met gemak overal mee naartoe. Naast dat deze fietskar makkelijk vast te maken is aan de fiets kan het ook omgebouwd worden tot hondenwandelwagen. Hiervoor gebruik je het los verkrijgbare voorwiel van Trixie. De bekleding van de hondenfietskar is gemaakt van sterk en waterafstotend polyester.
De hondenfietskar is voorzien van goede ventilatie door middel van gaasstukjes. De boven- en voorzijde van de kar kunnen extra afgesloten worden met een plastic flap, zo is jouw hond ook beschermd tegen regen en wind. Door de achterdeur aan de achterzijde van de fietskar kan de hond plaats nemen in de hondenfietskar. Met de uitneembare bodemplaat en ligmat kan de binnenkant van de kar gemakkelijk schoon gehouden worden. De hondenfietskar is aan de voor- en achterzijde voorzien van reflectoren. Deze reflecterende strepen zorgen voor een betere zichtbaarheid. Zo ga je ook in het donker veilig het fietspad op.
Eigenschappen
Snel inklapsysteem om makkelijk op te bergen
Veiligheidsvlag inbegrepen met reflecterend werkje
Bekleding is van stevig waterafstotend polyester
Bevat gaas-inzetstukjes voor een goede ventilatie
Bovenste en voorste gaas-inzetstuk is met regenhoes afdekbaar
Om te bouwen tot hondenwandelwagen met los verkrijgbaar voorwiel
Uitneembare bodemplaat met slipvaste bekleding
Uitneembare ligmat
Met diverse vakjes en bekerhouder
Met vastzetrem
Aan voor- en achterzijde voorzien van reflectoren
Met achterdeur
Ombouwen tot hondenwandelwagen
De Trixie Hondenfietskar is gemakkelijk om te bouwen tot hondenwandelwagen. Met het Trixie Buggy-Voorwiel is de kar dankzij de snel-click-functie zo omgebouwd tot hondenwandelwagen. Het voorwiel maakt het rijden op verharde én onverharde wegen mogelijk. Het voorwiel is 360° zwenkbaar waardoor deze makkelijk bestuurbaar is.
Kleur
Zwart met grijs
Afmetingen
De Trixie Hondenfietskar Opvouwbaar is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Het is belangrijk dat u bij het kiezen het belastbare gewicht in acht neemt. Ook de maximale belasting mag niet worden overschreden. De hondenfietskar is uitsluitend en alleen geschikt voor het vervoer van dieren of spullen.
Afmetingen Trixie Hondenfietskar opvouwbaar
Maat
Belastbaar gewicht
Afmetingen (BxHxL)
Gewicht van de kar
S
Tot 15 kg
58 x 93 x 74 cm
11 kg
M
Tot 22 kg
63 x 95 x 90 cm
12,5 kg
L
Tot 30 kg
74 x 95 x 103 cm
14 kg