Topmast Nylon Hondenbench Rood 122x79x79cm

68.95

50 op voorraad

SKU: 31-709 Categorie:

Beschrijving

Deze opvouwbare Starline hondenbench is een uitkomst voor op reis, op vakantie of tijdens een hondenshow. De bench is binnen luttele seconden uit te vouwen en met behulp van de ritssluitingen zorgt u vlot voor een stevige en veilige rustplaats voor uw hond.

De kern van de uitvouwbare bench bestaat uit een buizenframe dat met een poedercoating is bedekt. Dat frame zorgt voor de stevigheid. De rest van de bench bestaat uit beige en zwarte nylon, wat een erg licht maar wel heel stevig materiaal is.

Aan drie kanten is de bench open te ritsen. Zo kunt u altijd makkelijk bij uw hond om hem weer uit de bench te laten. Of om bijvoorbeeld even wat water aan te kunnen bieden.

Bij deze opvouwbare bench krijgt u ook een handige opbergtas waar u wat aanvullende spullen in kunt doen. De bench zelf heeft geen opbergtas nodig. Die heeft namelijk zelf al een handige handgreep. In de bench zit ook een zachte vacht zodat uw hond meteen comfortabel in de bench kan liggen. De kleur van deze opvouwbare bench is rood met zwarte accenten.