Topmast Nylon Hondenbench Premium Antraciet 81x58x58cm

64.95

50 op voorraad

SKU: 48-7737 Categorie:

Beschrijving

Met deze nylon hondenbench van Topmast heeft u altijd een fijn onderkomen bij de hand voor uw hond. De bench is namelijk door middel van ritsen en een opvouwbaar buizenframe van staal heel eenvoudig op te vouwen en op te bergen in de meegeleverde draagtas met rits.

De bench is heel stevig omdat deze is gemaakt van nylon van 600D kwaliteit. Als extra versteviging is in de hoeken gebruik gemaakt van het nog sterkere 1000D nylon. Zo heeft u een lichte bench die echter heel sterk is en ook veelvuldig in- en uitvouwen goed zal doorstaan.

De opvouwbare bench heeft drie ingangen en beschikt over twee afneembare opbergtasjes. Zo kunt u eenvoudig wat spullen opbergen, bijvoorbeeld wanneer u op een hondenshow bent of op cursus met uw hond. De bench is door middel van flappen te verduisteren en met pinnen aan de grond vast te zetten, waardoor hij ook op oneffen grond extra stevig staat. De bench is voorzien van een zacht dekentje van imitatie schapenvacht.

De opvouwbare hondenbench van Topmast is verkrijgbaar in verschillende maten. Let voor u bestelt dus even goed op het formaat dat voor uw hond het meest geschikt zou zijn. Vooral wanneer de hond soms langere tijd in de bench zal zitten is het verstandig liever voor een slagje groter te kiezen dan strikt noodzakelijk.

De kleur van deze bench is antracietgrijs met zwart.