Topmast Hondenbench Premium Black Silver Coating 87x58x67cm

60.95

24 op voorraad

SKU: 35-230 Categorie:

Beschrijving

Deze mooie premium hondenbench van Topmast is behandeld met een speciale zwarte en zilverkleurige epoxy coating die de bench een erg luxe en mooi voorkomen geeft. De bench is extra zwaar en degelijk uitgevoerd zodat u met deze premium hondenbench altijd verzekerd bent van een uitstekend en veilig product.

Er zijn diverse maten van deze topkwaliteit bench beschikbaar, let dus even goed op de formaten voor u bestelt. Alleen het kleinste formaat heeft een enkel deurtje, de overige uitvoeringen hebben een dubbele deur. Die deurtjes zijn allemaal voorzien van een speciale veiligheidssluiting. LET OP: anders dan op de foto zitten de scharnieren bij de deur van deze bench aan de rechterkant en het slotje zit links!

Een bench kan voor uw hond een heerlijke plek zijn om tot rust te komen. Met name onzekere honden kunt u bij spannende situaties – zoals het krijgen van bezoekers – bijna geen groter plezier doen dan ze veilig in hun bench op te sluiten. Ze worden dan uit de spannende situatie geplaatst wat hun stressniveau onmiddellijk verlaagt. Wanneer u dit op een goede manier aanleert is een onzekere hond u er dankbaar voor. Het is daarom ook altijd verstandig om een puppy ook meteen een mooie bench te geven als veilige thuishaven.