Hondenbench kussen Insect Shield®

59.99

Artikelnummer: 429b99162c46 Categorie:

Beschrijving

Hondenbench kussen Insect Shield®
Scruffs ontwikkelde samen met Insect Shield® dit hondenbench kussen. Insect Shield® bestaat sinds 1996 en is geheel gespecialiseerd om effectieve, geurloze bescherming te bieden tegen insecten. Daarvoor wordt de synthetische stof Permethrine gebruikt, die sinds 1979 goedgekeurd is door de Amerikaanse EPA (Environmental Protection Agency).
De Insect Shield® technologie biedt een effectieve, onzichtbare en geurloze bescherming tegen vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren. De technologie is niet alleen goedgekeurd door de EPA, maar ook door de WHO (World Health Organization), voor gebruik door de hele familie.
De stof van het hondenbench kussen is geïmpregneerd met Permethrine, dat zeer sterk aan de stof is verbonden, waardoor de stof gedurende de hele levensduur van de hondendeken actief blijft. De lichtgewicht stof is bijzonder goed geschikt voor gebruik in de warme zomermaanden.  U kunt het hondenbench kussen ook gebruiken in combinatie met een ander anti-vlo middel.
De vulling van het kussen bestaat uit 100% gerecyclede groene vezels, dat erg aangenaam is voor de hond en daarnaast ook extra duurzaam is.
Eigenschappen:
effectieve bescherming tegen vlooien, tegen, muggen, vliegen en mieren.
veilig voor mens en dier
lichtgewicht materiaal
effectief gedurende 25 wasbeurten
machine wasbaar, max. 30 graden
niet chemisch reinigen
zachte vulling van 100% gerecycelde groene vezels
Leverbaar in vijf maten:
Maat
Afmetingen
XS
60 x 45 x 2.5 cm
S
75 x 52 x 2.5 cm
M
90 x 60 x 3.0 cm
L
105 x 70 x 3.5 cm
XL
120 x 75 x 3.5 cm
Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten