Draadkooi Hondenbench Zwart

80.95

SKU: 35-237 Categorie:

Beschrijving

Deze verzinkte bench met zwarte epoxy coating en twee deuren is stevig en comfortabel voor uw hond. De benches worden door onszelf met de hand geslecteerd bij de beste importeurs uit binnen- en buitenland. We zijn er daarom ook heel trots op deze mooie en veilige benches onder ons eigen merk Witjes Petdiscount aan u te kunnen aanbieden.

Deze zeer mooie benches zijn gemaakt van verchroomd en verzinkt metaal wat zeer degelijk in elkaar is gelast, waarna er ter extra bescherming nog een mooie zwarte epoxy coating op is aangebracht. Ze zijn makkelijk op te vouwen en dan aan het handvat mee te nemen. Er wordt een stevige PVC schuiflade bij geleverd. De deurtjes hebben een handige kliksluiting.

Er zijn veel verschillende formaten van de Witjes Petdiscount hondenbench verkrijgbaar. Zoek de versie die het meest geschikt is voor uw hond. Let op: de vermelde maten zijn bruto maten die een gemiddelde zijn en die dus soms enkele centimeters af kunnen wijken.

De bench kan voor uw hond een heerlijke plek zijn om tot rust te komen. Met name onzekere honden kunt u bij spannende situaties – zoals het krijgen van bezoekers – bijna geen groter plezier doen dan ze veilig in hun bench op te sluiten. Ze worden dan uit de spannende situatie geplaatst wat hun stressniveau onmiddellijk verlaagt. Wanneer u dit op een goede manier aanleert is een onzekere hond u er dankbaar voor. Het is daarom ook altijd verstandig om een puppy ook meteen een mooie bench te geven als veilige thuishaven.