Bench Zwart Compleet + Luxe Nylon kussen Antraciet + rvs cup 91x57x63cm

86.95

50 op voorraad

SKU: 50-7221 Categorie:

Beschrijving

Deze complete set van bench, antracietkleurig luxe nylon kussen met en drinkbakje van roestvrij staal is de perfecte oplossing voor elke hondeneigenaar. Met deze combinatie bent u voordelig uit en weet u zeker dat uw hond een fijne ligplaats heeft waarin hij veilig kan worden opgesloten.

De luxe en robuuste zwarte bench is in verschillende maten verkrijgbaar en beschikt standaard over twee deurtjes. Alleen het kleinste formaat – voor kleine rassen en puppy’s – heeft een enkel deurtje. De meegeleverde RVS drinkbak hangt aan het deurtje aan de voorkant, zodat het water makkelijk en snel is te verschonen. Bij een groter formaat bench krijgt u automatisch ook een groter formaat drinkbakje geleverd.

Het luxe nylon kussen dat wordt meegeleverd heeft de kleur antraciet. De hoes is afritsbaar en kan zo gemakkelijk worden gewassen. De hoes mag gewoon in de wasmachine. Hou daarbij wel altijd een maximum temperatuur aan van 40 graden.

Deze set van bench, nylon kussen en drinkbak is in verschillende formaten te koop. Er is dus een complete oplossing voor elke hond, van pup tot grote rassen hond. Let wel even goed op de afmetingen voor u bestelt.