Bench Dubbele Schuine Zijde Verzinkt 91x61x71cm

57.95

50 op voorraad

SKU: 35-3502 Categorie:

Beschrijving

Deze bench met dubbele afgeschuinde zijde is heel geschikt om in de auto te plaatsen. De metalen bench beschikt over een lade gemaakt van PVC of metaal waardoor hij heel eenvoudig is schoon te maken. De bench met afgeschuinde voor- en achterkant is in twee uitvoeringen te krijgen: verzinkt metaal of bedekt met een (voor uw hond natuurlijk volledig veilige) zwarte coating.

Toegang tot de bench is er via een van de twee afgeschuinde kanten. Die wordt dus in een normale situatie naar achteren geplaatst, richting de klep of achterdeuren van de auto. Zo kan uw hond makkelijk in en uit de bench springen.

Let op: er wordt bij deze bench geen kussen meegeleverd. Die kunt u gemakkelijk mee bestellen op onze website door uw favoriete kussen en de juiste maat te kiezen.

De bench is verkrijgbaar in verschillende maten. Meet voor u bestelt goed de maximale binnenmaten op en bestel een bench die daar het beste bij past. Het heeft natuurlijk wel de voorkeur om liever een iets te kleine dan een iets te grote bench te bestellen. Rond bij twijfel dus het beste naar beneden af!