Het uitkiezen van een puppy brengt grote blijdschap en verantwoordelijkheid mee. Als nieuwe eigenaar overweeg je misschien een kraampakket voor je kleine viervoeter aan te schaffen. Hierin zitten vaak allerlei bruikbare spullen voor een uitstekend begin. Het kiezen van het juiste pakket kan soms lastig zijn, maar het zijn de eerste stappen om een puppy welkom te heten, maar ook om ze thuis te laten voelen.

Continue Reading…
(Reacties zijn uitgeschakeld)

Honden zijn de meest loyale en liefdevolle huisdieren die een ongebreidelde enthousiasme hebben voor speeltijd. Als huisdierenouders is het onze verantwoordelijkheid om hen te voorzien van de beste speeltjes die hen vermaken en mentaal stimuleren. Maar met zoveel opties op de markt kan het overweldigend zijn om het juiste speeltje voor je harige vriend te kiezen. Van puzzelvoeders tot piepende ballen, de keuzes zijn eindeloos.

Continue Reading…
(Reacties zijn uitgeschakeld)

Als je een hond hebt, weet je hoeveel plezier het kan brengen. De onvoorwaardelijke liefde die je van je hond krijgt, is onbetaalbaar. Je hond is altijd blij om je te zien en zal je nooit in de steek laten. Maar soms heb je een oppas nodig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, en dat kan lastig zijn. Hier zijn een paar tips om een oppas voor je hond te vinden en dingen waar je goed op moet letten.

Continue Reading…
(0)