Als je een hond hebt, weet je hoeveel plezier het kan brengen. De onvoorwaardelijke liefde die je van je hond krijgt, is onbetaalbaar. Je hond is altijd blij om je te zien en zal je nooit in de steek laten. Maar soms heb je een oppas nodig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, en dat kan lastig zijn. Hier zijn een paar tips om een oppas voor je hond te vinden en dingen waar je goed op moet letten.

Continue Reading…
(0)

Dit klinkt misschien als een no-brainer, maar het is niet altijd gemakkelijk om ruimte te maken voor de hond. Daarom is het goed om een mooi plekje te creëren voor je hond om lekker te ontspannen, rusten en toch te zien wat er om hem of haar gebeurt.

Continue Reading…
(0)

Honden zijn veel vatbaarder voor luizen- en tekenplagen dan mensen. Dit komt omdat hun haar een uitstekende schuilplaats is voor deze parasieten; ze hebben ook een veel zwakker immuunsysteem tegen deze parasieten. De meeste honden zijn echter geen drager van teken en luizen, dus is het belangrijk dat u maatregelen neemt om ze te voorkomen als het seizoen is aangebroken.

Continue Reading…
(0)