Benchkussens

Resultaat 1–42 van de 102 resultaten wordt getoond

Bekijk meer
Filters:

Als je je hond vanaf het begin er aan laat wennen dat hij op sommige momenten in zijn bench moet dan is dat meestal geen probleem. Hij zal in vrijwel alle gevallen rustig gaan liggen slapen. Met een kussen maak je deze veilige plek voor de hond extra comfortabel.

Benchkussen verkrijgbaar in verschillende maten

Natuurlijk is er verschil tussen grote en kleine hondenrassen en daarmee ook in de maat van hun bench. Je kunt een benchkussen dan ook in diverse maten krijgen. Zo kun je het kussen prima afstemmen op de maat van de bench van je hond. Ook is een kussen voor de hondenbench in verschillende kleuren te verkrijgen en met leuke prints. De hond zal het niet uitmaken, maar jij als baasje kunt een mooi benchkussen uitzoeken voor je lieveling.

Je hond wil er waarschijnlijk niet meer vanaf komen! Maar vergeet niet om af en toe ook nog eens met je hond te lopen. Bekijk hiervoor onze hondenriemen.

De juiste maat benchkussen

Koop altijd een juiste maat benchkussen. Het is voor een wat grotere hond erg oncomfortabel als hij op een benchkussen moet liggen dat niet groot genoeg is. Hij moet er in een gemakkelijke houding op kunnen liggen zonder dat zijn lijf ernaast ligt. Sommige honden vinden het geen probleem om met de poten naast het kussen te liggen. Als hij zich helemaal uitstrekt zal dat al snel het geval zijn, tenzij je een klein ras een enorm groot kussen geeft.

Ideaal als de hond niet in orde is

Een kussen in de bench is ook aan te raden als je hond ziek is. Hij moet dan goed warm blijven. Denk bijvoorbeeld ook aan de periode kort na een operatie. Tijdens narcose daalt de lichaamstemperatuur. Tijdens het herstel moet de hond daarom goed warm gehouden worden. Het is dan ook aan te raden om de hond in zijn bench te leggen op een lekker warm benchkussen zodat hij in alle rust kan herstellen van de narcose en de bijbehorende medische ingreep.

Bekijk hier onze andere hondenkussens. Liever een vetbed? Klik op de link!